Inköpsresa, destination PARIS!

Goddag alla fina läsare & kunder, Amanda här!

eiffeltornetDet är första gången jag skriver här i vår fantastiska blogg, men absolut inte sista. Idag så kommer jag att smått berätta om vår kommande inköpsresa. Som ni alla vet så vill vi på MillaMi ha så unika varumärken som möjligt. För att detta ska kunna fungera så måste man tänka och titta lite utanför den svenska & skandinaviska ramen. Men dem orden menar jag att man måste våga åka runt till olika mässor runt om i världen och hitta just dem unika märken som vi älskar och inte allt för många (helst inga) butiker eller webbshops säljer. Vi har tidigare år vart och besökt mässorna i Stockholm, Köpenhamn, Oslo, London och (min favorit) Berlin. Men i år så skall vi resa till den fantastiska staden PARIS. Jag är så exalterad och nyfiken på hur både staden och mässan är där. Personligen så har jag aldrig vart i Paris, så jag ser extra mycket framemot denna resa, eller rättare sagt denna destination.

bakery

Paris har två stycken mässor som vi ska försöka hinna besöka. Ena är WHO´s NEXT? & den andra är TRANOÏ. Har vart inne på deras egna sidor och hittat ett par solklara favoritmärken som vi måste besöka.
Något som är så roligt med mässor är att alla märken bygger upp en egendesignad monter. Vissa märken går in helt fullhjärtat och har livslevande modeller som visar upp deras badkläder och går runt och leker i poolen dem har fått bygga. Vissa andra förvandlar deras monter till ett härligt fruktstånd och serverar super goda smoothies. Andra har bara vita väggar, svart dekoratör och låter helt enkelt kläderna få tala för sig själva. Visst det är super bra det med, då fokuserar man på det man kommit dit för. MEN det är otroligt roligt att se alla dessa kreationer och se hur mycket agenturerna/ägarna/säljare brinner för deras märken.  Ibland så fungerar less i more, men lika väl så fungerar more is more.

Jag kommer att försöka hålla bloggen så uppdaterad som möjligt undertiden vi är i Paris. Kommer bjuda på massa roliga och fina bilder både från mässorna och när vi turistar oss.

frukostparis
Bild lånat av Elsa Billgren

Något som ska bli så sjukt gott att testa på är en klassisk fransk frukost, med croissant, apelsinjuice & en god café au lait.

Vi har inte riktigt bestämt oss för om vi ska resa den 21 eller den 22 Januari ännu, men vi blir nog borta till söndagen den 24 Januari. Tror detta kommer nog att bli vår första utav många resor till Paris.

Detta var allt från mig idag, må väl & ta hand om varandra.

Massa kramar Amanda MillaMi

Foto 2016-01-04 21 53 07

Leave a comment

Please be polite. We appreciate that. Your email address will not be published and required fields are marked