MillaMi först i Sverige med KAANDA

1juli10Nytt svenskdesignat, lyxigt badmodevarumärket ”KAANDA” Beach Life lanseras nu på den amerikanska och skandinaviska marknaden. Grundaren Katarina Bonér från Sverige, har lagt stort värde i sin höga kvalité och att utvalda kända butiker/varuhus får endast sälja hennes märke.

MillaMi är utvald att få ha märket först i Sverige!

1juli5

Underbar, fräck baddräkt som är för den vågade. På baksidan ser den ut som en bikini. När du bär ett plagg från KAANDA känner du dig vacker och moderiktig oavsett om du befinner dig på en strand eller äter lunch vid poolen, att ha på sig en bikini eller baddräkt ska inte behöva betyda en kompromiss med stilen. Hos KAANDA ligger ett stort fokus på en mycket exklusiv kvalité för att förstärka känslan av lyx och elegans. För att fylla alla tänkbara behov av badmode har kollektionen en bredd med vackra prints och många olika modeller.

1juli6

 Se alla små fina detaljer. Deras logga är alltid med någonstans på bikinin en snygg guldsymbol. Det finns även detaljer som Swarovski kristaller. Här visar vi en underbar sommarklänning från Gypsy05 som passar perfekt att ta på sig över bikinin om man skall på trevlig lunch.

1juli13Här ser ni den fina guldsymbolen i deras logga

Katalina7537

Om namnet KAANDA: På det buddistiska språket Pali betyder ordet Kahnda (KAANDA) ett högre medvetande som kan uppnås genom att använda sina fem sinnen. Som en hyllning till det buddistiska budskapet använder KAANDA beach life den buddistiska ”eternal loveknot” i sina kollektioner till exempel på slutet på snören och band. Namnet KAANDA är också en förening mellan Katarinas namn och det Andamanska havet där hon bor.

1juli1Snygga baddräkter, snygga bikinis som man blir ensam om vad mer kan man önska sig. En perfekt kropp kanske ;)

1juli2Den perfekta bikinin som man kan vika upp och får en bredare linning om man önskar. En perfekt kombo!

1juli9Ytterligare en snygg exklusiv baddräkt som har de vackra, tänkvärda symbolerna i ryggen!

1juli7Fräscha bikinis i svart eller vitt

1juli8

När du bär ett plagg från KAANDA känner du dig vacker och moderiktig oavsett om du befinner dig på en strand eller äter lunch vid poolen, att ha på sig en bikini eller baddräkt ska inte behöva betyda en kompromiss med stilen. Hos KAANDA ligger ett stort fokus på en mycket exklusiv kvalité för att förstärka känslan av lyx och elegans. För att fylla alla tänkbara behov av badmode har kollektionen en bredd med vackra prints och många olika modeller. Till denna bikini så visar vi den exklusiva kaftanen från Gypsy05

1jul

Här kommer min absoluta favorit, guldbikini! Love guld så ni förstår varför. Sedan är det roligt att berätta om att märket har blivit en favorit i de olika modemagasinen bl.a ELLE, Vouge och Harpers Bazar i världen över. Här i Sverige har det nu uppmärksammats av Femina & Damernas Här kan ni se på hela outfiten om ni önskar, guldbikini.

Hoppas ni hittat någon fin bikini/baddräkt som kan blir er i sommar!

Love Milla

Fil 2015-05-30 12 36 10

Leave a comment

Please be polite. We appreciate that. Your email address will not be published and required fields are marked